Avon Temsilci Kayıt Formu

avon temsilcisi nasıl olunur?


avon temsilcisi nasıl olunur?


Teknoloji her geçen gün değişerek ve güncellenerek devam ediyor. Bu süreçte standart her web sitesinde olduğu gibi bizim sitemizde de güncelliğini kaybetmiş yazılar elbette olabilir. Hemen şimdi avon temsilci olmak düşüncesinde olan arkadaşlar için 2 alternatif bulunmaktadır. İzah edeceğimiz bu yöntemlerin birbirleri arasındaki farkı zaten okuyunca anlayacaksınız. Bakalım bu iki sistem neymiş.


İnternet den başvuru ile hemen avon temsilci ol

2015 ve öncesinde kayıtlar sadece avon takım öncüleri tarafından yapılmaktaydı. avon üyelik Ancak avon kozmetik 2015 yılından sonra yepyeni bir sistem getirdi. avon üyeliği Avon resmi web sitesi avon.com.tr üzerinden veya bizim gibi takım öncülerine ait web siteleri kanalı ile online başvuru imkanı doğmuştur. Kullanımı inanılmaz basit bir form doldurarak anında avon temsilci olabilirsiniz. avon üye Bir takım belgeler, kefiller veyahut imzalar olmadan bile bu kanaldan başvurular alınabilmektedir. Ancak bunun yanında avon şirketinin aldığı bazı önlemler de söz konusudur. Örneğin ödeme yöntemi sadece kredi kartıdır. Borçlu olduğunuz tutarı sipariş bitiminde yapmanız şarttır. avon temsilcisi olmak Ödemeniz alınmadan sipariş gönderilemez. Bu durum genelde temsilciler arasında sorun olsa da, çok tüketilen ürünleri %30 indirim ile almak isteyen Avon müşterileri için avantaj sağlamaktadır.

Avon takım öncüsü kanalı ile kayıt yöntemi


Geçmişteki uygulama halen devam etmektedir. avon temsilci ol Geçmiş süreçlere istinaden şimdi ki prosedür biraz daha imtiyazlı bir hal aldığını saptamak tayız. avona üye olmak 2013 öncesinde nerede ikamet ediyorsa sadece o şehirde kayıt yapan avon takım öncüleri 2013 den sonra Türkiye genelinde kayıt alma şansına sahip olmuştur. O yıllarda kayıt esnasında temsilci adayından istenen kimlik fotokopisi veya üzerine ait bir adet fatura istenmesi kaldırıldı. avon kayıt ol Şimdiki uygulama da geçmişteki adı takım öncüsü olan kişi artık bu değişiklik ve reform ile takım lideri olarak anılan arkadaşlar veya Avon un mevcut bünyesinde çalışan personeli, bölge satış sorumluları da kayıt yapabilir duruma gelmiştir. Sakın aklınızdan çıkarmayın sizler de takım lideri olarak avon temsilci kaydı yapabilirsiniz. avon kayıt formu Bu yöntem ile satış ve kayıt yapıp kazanırsınız. Avon temsilcisi olduğun zaman ürünleri anında alır ve buradan doğan ödemenizi 15 gün içinde kredi kartına taksit, havale eft yada ptt den yapılabilirsiniz.